Testimoniale

„Îmi place viața aceasta ce mi-ai deschis-o, Adina. E muncă, dar e frumos. Mă simt împăcată cu sufletul meu.
Am echilibrat zona financiară, plec la cursuri cu banii mei. M-ai ghidat extraordinar, îți multumesc mult esti coach-ul meu primul și te socot de Succes în tot ce faci. Deja știu ce vreau cu adevărat să fac. Te iubesc, Adina.”

Tatiana Gluscov, Republica Moldova

„Cu Adina am lucrat de multe ori sesiuni de coaching, nlp, consiliere intuitivă și ghidare angelică. De fiecare dată s-au produs conștientizări puternice care au venit la pachet cu temele de lucru aferente. În urma recentei lecturi angelice am primit răspunsuri ce m-au trezit arătându-mi cu deplină acuratețe cum mă învârt într-un labirint al convingerilor limitative. Nu îmi imaginam să fie atât de adânc ancorate în subconștient și cu multiple fațete. Citind ghidarea îngerilor facilitată de Adina mi s-a ridicat brusc valul greoi al ceții.
Am început să lucrez intens cu aceste convingeri. Am primit și alte mesaje odată ce am manifestat deschiderea de a descoperi.
Astăzi am lucrat o tehnică NLP excepțională cu Adina!!! M-am simțit pe durata exercițiului ca într-o vacanță.
I-am acordat conștientului un binemeritat respiro și am permis minții profunde să-și releve cea mai autentică glăsuire.
Vocea caldă, duioasă și plină de siguranță a Adina m-a călăuzit cu subtilitate asemenea unei busole de la bordul vasului al cărui capitan eu eram! Din nou am trăit conștientizări puternice. La final m-am simțit plină de pace, încredere și cu o viziune foarte clar conturată asupra ceea ce îmi doresc și cum pot obține.
Interesant este că deși am ales să lucrăm pe un anumit subiect, la aprox. 1 oră după ședință mi-a apărut o idee minunată pt. aspectul profesional.
Abia aștept să lucrez din nou tehnicile NLP! Au efecte wow. Pe toată durata zilei energia pozitivă m-a însoțit.
Îți mulțumesc cu toată prețuirea draga mea și îmi doresc ca un nr. cât mai mare de oameni să beneficieze de competența ta!”

Andra

„Dacă pe mine mă liniștește și nu rănește pe nimeni înseamnă că e bun pentru mine. Am obținut (n.r. în această sesiune) să iau decizii singură fără să îmi confirme neapărat și altcineva.”

Mădălina

Testimonial-4
Testimonial-3

„Dragă Adina, îți mulțumesc din suflet pentru sesiunea extraordinară de coaching! Cu susținerea și blândețea ta, precum și prin meditația ghidată am reușit să am conștientizări profunde și mai ales să îmi schimb convingerile limitative.
Te îmbrățișez cu iubire, om minunat!”

Maria

Testimonial ianuarie 2016 dupa 3 sesiuni de coaching si 20 sesiuni Access Consciousness

„Adina, iti multumesc ca ai vazut in mine ceea ce eu nici macar nu mi-am imaginat. Ai reusit sa ma faci sa nu mai actionez impotriva mea. Mi-am schimbat viata: m-am apucat de sport si astfel mi-am dat seama ca nu aveam nici o boala la inima, ca durerile la coloana erau doar ca urmare a zecilor de ani de stat la birou. Mi-am dat demisia. Mi-am dat seama ca sotul si soacra mea nu au complotat niciodata impotriva mea, ci doar se comportau astfel pentru ca le era frica de reactiile mele. Nu am mai avut nici un atac de panica. Acum stiu cine sunt si ce vreau cu adevarat sa devin.”

Marinela, 54 ani, audit contabil

„Am ales grădinița cu inima și cu rugaciunea învățată de la Adina. Merci. Așa am găsit și bona!”

Shola

„O altă etapă s-a deschis încă de la primele exerciții! O dată cu conștientizările, iertările și binecuvântările primite am primit..VIAȚA! Înainte eram foarte obosită!
În acest moment am conștientizat că mi-a dispărut oboseala și eu nici nu am băgat de știre! Sunt plină de energie, de iubire!

Pe lângă proiectul meu de colaborare, am reușit, în sfârșit, după luni de amânări să îmi deschid firma – au apărut deja și clienți. Am găsit timp să încep să scriu și cursuri pe online, momentan despre vânzări!
Relațiile sunt mult mai calde.
Viața este o călătorie, noi alegem cât stăm într-o stație.

Mulțumim, Adina!
Fii binecuvantată!”

Te iubesc! Petronela

„Pentru mine acest grup îmi oferă acel cadru în care pot reveni la mine, îmi oferă posibilitatea să fac exerciții prin care eu să cresc continuu și să mă dezvolt în direcția în care doresc; mă ajută și mă susține să fac pași mici dar siguri către dorințele mele. Împreună ne susținem reciproc și asta e mare lucru.
Felicitări tuturor!

Mulțumesc Adina pentru dăruirea cu care ne oferi momente de repaus din goana cotidiană astfel încât să putem face salturi către mai bine, către mai ușor, către se poate și altfel.”

Cristina Majic

„Am avut o dorință ieri, iar azi deja s-a îndeplinit 🥰 providențial. Mulțumesc Adina Ene

Camelia Pop, Anglia

„Mi-am dat seama că m-am izolat și tristețea mi se adâncea. Mi-am pus intenția și am făcut împreună un plan de acțiune de a socializa. De atunci mă sună și mă întâlnesc cu persoane cu care pierdusem legătura.

Am ieșit din bârlog ca ursul și am primavara în suflet. Urmează intenția de a da jos kilogramele în plus, am încredere totală în Adina și ea îmi dă încredere în mine.”

Adina, Cluj

„Viața aceasta este atât de frumoasă când călătorești zi de zi tu cu tine însăți în interiorul tău. Este minunat să te bucuri și să fii recunoscător în tot și toate. Am învățat lecții de viață și multă muncă eu cu mine, sunt 5 ani de căutare interioară, nu înțelegeam ce nu era în regulă cu mine însămi. Eu de micuță zicea ca nu sunt ca ceilalți. 😢😢😢

Acum am descoperit că sunt unică în felul meu. Este extraordinar! 😻😻😻😻
Mă iubesc și mă accept așa cum sunt. Am înțeles că oamenii din exterior sunt doar o reflecție din interiorul meu ce învăț lecții despre mine, să îmbunătățesc la mine 💖💖💖💖 răni din copilărie cu mama, tata, offf… câte și câte.

Este o muncă cu tine însăți până îți găsești întrebările cheie desigur am apelat la un Coach Extraordinar Adina Ene primul meu ghid, Mulțumesc!”

Tatiana Gluscov, Republica Moldova

„Adina are un dar deosebit de a transmite liniște și pace. Înainte de ședința de Acces Bars realizată împreună aveam atacuri de panică și episoade de frică (puternică și fără pericolul iminent vizibil). După prima ședință cu Adina, în dimineața zilei următoare, starea mea s-a ameliorat și îmbunătățit considerabil

Mulțumesc Adina.”

Iulia B.

„Eram așa de obosită și tristă, acum sunt foarte bine, mă simt minunat – plină de putere și încredere!”

Mihaela S., Italia

„Cum de ai știut să îmi atingi sufletul? … Eu încerc singur de 20 de ani și în mine nu a avut încredere să se deschidă așa. A fost o întâlnire în patru de fapt: eu, tu, sufletul meu și sufletul tău.”

Laurențiu T., Bacău

„Am venit pentru că am vrut să îmi demonstrez încă o dată că nimic nu merge. Când te-ai uitat în ochii mei și m-ai întrebat ce vreau de fapt am izbucnit în plâns. Nu mai plânsesem de când eram o copilă. Am descoperit că acesta este primul pas spre a râde sincer ca înainte. Îți mulțumesc.”

M.P., 52, Constanța

„La început, denumirea Access Consciousness mi s-a părut pompoasă și cumva nerealistă. Asta până când am făcut prima ședință, când, am înțeles printr-o experiență a senzațiilor cât de simplu și natural se pot schimba tiparele mentale și programele din subconștient de care nu mai e nevoie. Mai apoi am observat că nu sunt două ședințe la fel iar intuiția Adinei îi spune exact pe ce e nevoie să se lucreze. Recomand ce la mine a funcționat: un program de 10 ședințe, una pe săptămână.”

Florin Tabîrca – speaker, coach, președinte Toastmasters International District 95

„Adina este o ființă minunată, cu o sensibilitate și un bun simț care impresionează. Adina, îți mulțumesc pentru că exiști și pentru că mi-ai ieșit în cale. Îți mulțumesc din suflet pentru prezența ta luminoasă, pentru înțelegerea, căldura și iubirea pe care le radiezi în jurul tău.”

Marian, București

„Sunteți deșteaptă și bună. Vreau să vin mai des, dar nu aveți mereu timp. Vă iubesc ca pe o mamă.”

Alin, 14 ani, comuna Berceni

„Ești prima persoană din viața mea care nu vrea să mă salveze. Uneori e greu și doare, însă văd că fac progrese și încep să știu că pot și singură.”

Miruna, 24 ani, Otopeni

„Când stau de vorbă cu tine simt că mă descarc. Tu chiar auzi ce spun și mă faci să conștientizez, să mă înțeleg pe mine. E atât de bine să te accepți, să fii acceptat și să te simți normal și în regulă. Mulțuuuuumesc.”

Diana, București

„Adina este un coach de excepție, pregătit și eficient. Are abilitatea de a asculta cu adevărat și de a ghida cu răbdare”

Iulia S, Olanda

„Idealul atât de curat de a ajuta oamenii, sinceritatea și profunzimea, seriozitatea și profesionalismul – toate te caracterizează și fac din prezența ta alinare și susținere pentru cel din fața ta”

Carmen, București

„Deși ne întâlnim de două ori pe săptămână, abia aștept să treacă timpul și să apari tu cu energia ta plină de vitalitate, iubire de viață și de om, cu mâinile tale vindecătoare și cu glasul tău cald. În lumea asta tu aduci cu tine o altă lume în care există doar bunătate.”

Florin G., 58 ani, Snagov

„Într-o oră cu tine, am stat la discuții cu mine mai mult decât în ultimii zece ani. Mulțumesc. Acum știu clar că m-am lăsat condus în viață de alții… Din afară am o viață perfectă și am crezut că sunt nebun pentru că nu mă bucur; chiar am de făcut ceva schimbări și de menținut relația cu mine….la început prin tine și apoi singur!”

A.B, Avocat, 42 ani, București

„Adina, îți mulțumesc foarte mult. De câteva zile nu mai reușeam să mă odihnesc… După ce mi-ai făcut procesul de corp am dormit adânc, m-am trezit foarte odihnită și de o săptămână se mențin rezultatele.”

(Proces de corp – terapie în care facilitatorul pune mâinile pe puncte cheie, face clearinguri și rulează energia în funcție de necesitățile persoanei la momentul respectiv. Procesele de corp au efecte imediate de relaxare, stare de bine, îmbunătățirea sănătății, claritate și multe altele.)

Dana – București

„Am scăpat de gelozie! În concediile de anii trecuți mă certam cu soțul meu. Anul acesta nu ne-am mai certat. Totul pornea de la mine. Cum vedeam femei frumoase, mă enervam și mă comparam cu ele și stârneam scandalul. M-am prins abia la întoarcerea acasă că a lipsit „ceva” adică cearta, a fost foarte frumos și înțeleg de ce. Schimbarea chiar vine de la mine.”

Gina (Am lucrat pe iubirea de sine, respectul de sine, vindecarea rănilor sufletești

„Sunt însărcinată, mi se pare că visez. Analizele erau ok și la mine, și la el, din punct de vedere medical nu aveam explicații, dar de 4 ani nu s-a întâmplat.”

Monica (Bars și procese de corp)

„Planificasem într-una din sesiunile cu tine să plec în vacanța mea de vis până în 2025. Miraculos, s-a creat oportunitatea să merg anul acesta!!!”

Raluca (coaching și NLP)