Cum ai vrea să arate Universul tău?

Este timpul de acțiune conștientă. Se închid ușile care lasă în urmă vechiul, tărăgănarea, amânarea, suferințele, durerea, auto-minciuna, lipsurile și uși mari se deschid arătându-ne cărări ale reînnoirii pline de flori, de soare, de bucurie, de împlinire. Când alegi să pășești într-acolo? „Atunci când doresc ceva din tot sufletul, știu că e spre binele personal & al celor din jur și încep să acționez, Universul mă susține. „Aceasta este o convingere a mea pe care o păstrez. 🙂 Tu ce convingeri ai (care te ajută și pe care vrei să le păstrezi)?

„Cunoaște-te pe tine și vei cunoaște întreg Universul. „Autocunoașterea permite dobândirea înțelepciunii despre cine suntem cu adevărat și încotro este calea unică a fiecăruia. În noi înșine se găsește adevărul, în noi se găsesc răspunsurile la toate întrebările. Fiecare om are propriul mod de a trăi și a privi experiențele de viață și fiecare ființă umană în fața provocărilor are șansa să învețe. Nici un sistem sau ghid nu o pot face în locul nostru. Viziunea noastră despre lume este aceea care creează lumea, fiecare trăiește în propriul său Univers.

Dacă se schimbă viziunea se schimbă și lumea (modul în care noi o percepem), și acțiunea noastră asupra ei. A fi liber înseamnă a crea libertatea lăuntrică, înseamnă a nu mai fi întemnițat în relații toxice ori abuzive, în „nu pot”, „nu merit”, în cutiile familiei și societății, înseamnă a te elibera de încorsetările prejudecăților, dogmei, inhibițiilor, conflictelor, tiparelor emoționale, tensiunii, bolilor. Cum ai vrea să arate viața ta, lumea ta, universul tău? Te îmbrățișez!

#coaching #alegeri #univers #lumeaMea

Lasă un răspuns

Adresa de Email nu va fi publicată.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>