Ce este coachingul

Coachingul este un dialog în care clientul / clienții sunt ghidați spre a-și descoperi resursele, a le folosi și a acționa în direcția dorită. Coaching-ul este un proces de conștientizare, autocunoaștere, dezvoltare personală, orientat pe soluții. Coaching înseamnă antrenament, de această dată fiind vorba de antrenament mental.

Coaching-ul este un parteneriat care accelerează performanța și progresul clientului, ajutându-l să devină ce își dorește să devină. Coaching-ul este o călătorie către sine. Implică dialog, o comunicare specială și profundă.

Coach-ul nu judecă, nu dă verdicte, nu se consideră superior nimănui, este etic și într-un proces continuu de învățare și perfecționare. Coaching-ul adresează persoanelor sănătoase din punct de vedere mental.

Dacă vrei să te înțelegi mai profund pe tine, dacă vrei să ai relații mai bune cu cei din jur, dacă vrei să îți faci curățenie în relații & în viață, dacă ești în divorț, dacă vrei să ai parte de momente de intimitate mai profunde, dacă nu știi de ce ți se întâmplă „numai ție” anumite lucruri, dacă vrei să schimbi atitudini, comportamente, stări, conflicte, durere în ALTCEVA, dacă ai doar idei și nu ai încă claritate și un plan de acțiune, dacă ești nemulțumit, dacă ceva lipsește, dacă vrei să îți gestionezi mai bine emoțiile, dacă ai fost la doctori și alți specialiști și încă se ascunde ceva, dacă alegi să schimbi, dacă nu știi încă direcția în carieră, dacă nu ai habar ce să faci, cum să faci, care e motivul pentru care simți/ vezi / procedezi într-un anume mod, dacă vrei să îți crești încrederea în tine, dacă vrei echilibru între carieră și viața personală, dacă vrei îmbunătățiri pe plan personal, familial, profesional, spiritual, financiar, pe parte de dezvoltare personală sau în orice arie a vieții TE ASTEPT LA O SESIUNE DE COACHING CU DURATA DE O ORĂ. PROGRAMARE TELEFONICA PREALABILĂ, în care stabilim toate detalii și inclusiv dacă nu cumva sunt mai potrivite consilierea sau terapiile de relaxare/ vindecare.

Coaching-ul creează spațiul pentru orientarea pe soluții, comunicare eficientă, crearea de relații sănătoase, armonioase, bazate pe încredere și respect, menținerea speranței de vindecare, o viziune personală mult lărgită și optimistă, transformarea minusurilor în plusuri…

Cum se poate mai bine decât atât? Ce altceva e posibil? Cât de mult îți dorești „asta” cu adevărat?

100% Confidențialitate

– Adulți & Copii & Adolescenți

– Față în față & Telefonic & Video Call

– România & întreaga lume

Lasă un răspuns

Adresa de Email nu va fi publicată.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>