Pe cine păstrezi în viața ta?

În poză se găsește una dintre regulile la toate grupurile mele de lucru și o regulă prețioasă a mea de viață.
Și iată că am decis să scot o persoană importantă din viața mea… Păstrând recunoștința, amintirile frumoase și speranța că am contribuit.
Pentru mine este o SUFERINȚĂ ASUMATĂ ÎN DESCREȘTERE. E absolut normal să ne dăm voie să plângem, să ne „lingem” rănile, să le pansăm, dezinfectăm și tratăm până la vindecarea completă.

A accepta atitudinea nepotrivită cu ființa mea îmi aduce SUFERINȚĂ ÎN CREȘTERE. De obicei la pachet cu multă auto-minciună, iluzii și deziluzii.
Înțeleg încă o dată, mai profund, că nu putem cere și primi iubire și înțelegere de la cine nu le are pentru sine și le confundă cu iubirea din minte dată cu porția și la schimb.

De la pâine nu pot să îmi cumpăr fructe oricâți bani aș avea, oricât m-aș ruga de vânzătoare, de proprietar, oricât m-aș tăvăli, aș plânge, aș țipa, aș amenința, oricâtă iubire aș trimite în Univers.
Ceea ce funcționează pentru mine este să ies mulțumind, iertându-mă pe mine că am confundat magazinele, iertând vânzătoarea & administrația că am pretins ceea ce nu era disponibil, că am așteptat deși observasem evident că e locul cu pâine, nu fructe, că am făcut frumos și am făcut urât, că de oricâte ori m-am întors, m-am auto-mințit că au băgat și fructe. Poate la un moment dat le vor aduce, asta nu depinde de mine sau depinde într-o măsură foarte mică, ține de altcineva.

Pot să mă tăvălesc sau să accept. Pot să mă condamn, să rămân agățată în trecut sau să merg înainte cu atenție, hotărâre, încredere.
Aleg să accept și să îmi continui drumul în valorile mele, cu nevoile și darurile mele.
Aleg să mă accept din zi în zi tot mai deplin.
Aaa, când îmi e poftă de pâine, intru la pâine, când am nevoie de fructe, caut și găsesc fructele care mă hrănesc și mă bucură pe mine, corpul meu, sufletul meu.

E o perioda specială în care nu mai merge cu jumătăți de adevăruri sau dacă nu e acceptare a adevărului să ne mai putem ține ochelarii de cal ori să ne prefacem, să mai ascundem pe sub preș.
Sub preș s-a tot strâns, e vremea de curățenie!!! Profundă și reală!!!

Lasă un răspuns

Adresa de Email nu va fi publicată.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>