EU ALEG SĂNĂTATEA! TU CE ALEGI?

Cum de am ales produsele Coral inclusiv pentru copiii mei?

Trăim pe o planetă pe care am cam murdărit-o…
Tot auzim că resursele de apă se epuizează, dar te uiți în jur și vezi că este destulă apă și te întrebi: Cum anume se întâmplă asta?
71% din suprafața pământului este acoperită de apă. Oceanele dețin din această cantitate un procent 96.5%. Apa există în aer sub formă de vapori, în râuri, în lacuri, în pământ, în gheață și ghețari, există în plante, în toate viețuitoarele de pe pământ. Apa este permanent în mișcare prin ciclul ei în natură și te gândești că acest circuit al apei o face să fie mereu benefică pentru tot ce este viu pe Pământ. Ei da, așa ar trebui să fie dacă noi oamenii am fi mai grijulii cu planeta și mai înțelepți în ceea ce privește viitorul nostru pe Pământ.

Practic se epuizează rezerva de apă de calitate a planetei. Acest lucru se întâmplă din cauza poluanților, a pesticidelor și a ploilor acide. Elemente nocive organismului uman, cum sunt cloroformul, nitrații, cadmiul, aluminiul pot fi găsite în majoritatea apelor.
Acești poluanți provin din deșeurile fabricilor, din agricultură sau din sistemele de canalizare. Ei găsesc o cale de acces în pânza freatică, în lacuri și râuri, locuri de unde se captează apa pentru a fi consumată de populație.

Apa este cel mai important nutrient pentru menținerea vieții. Organismul unui adult conține aproximativ 70% apă, iar sângele este 85-90% apă. Sângele este responsabil pentru transportul hranei în fiecare celulă vie. Când organismul este hidratat suficient atunci este făcut primul pas spre păstrarea sau redobândirea sănătății.

Noi într-un fel sau altul conștientizăm că apa nu mai este chiar de calitate și folosim tot felul de filtre mai mult sau mai puțin scumpe, mai mult sau mai puțin eficiente pentru organismul nostru sau consumăm apă îmbuteliată.
Astăzi pe planetă sunt puțini oameni care au acces la apă potabilă cu adevarat pură. Tratarea apei scoate unele elemente dăunătoare, dar tratamentele depun alte elemente care nu sunt benefice corpului uman. Apa îmbuteliată poate să ofere apă curată, deși aici pot fi și alte discuții, dar cu siguranță acea apă nu mai conține mineralele naturale esențiale.

Coral Club oferă o soluție de care deja beneficiază o mare parte a populației de pe planetă.
Secretul acestei soluții a fost descoperit acum aproximativ două decenii când Guinness Book a trimis un jurnalist pentru a intervieva pe cel mai bătrân om în viață, atestat cu documente, din lume pe Shigechiyo Izumi, care a trăit pe insula japoneza Tokunoshima. Domnul Izumi, în vârstă de 115 ani a încetat să mai lucreze cu 10 de ani înainte de interviu. Jurnalistul a observat că o mare parte a populației era în vârstă, dar era activă și sănătoasă. Pe această insulă rareori oamenii au murit înainte de vârsta de 95 de ani.

Ce era atât de special la populația acestei insule? De ce trăiau atât de mult timp? De ce erau sănătosi și nu aveau dureri? De ce boli care, în mod normal, pe cei vârstnici în alte țări îi omorau aici practic erau inexistente?
O echipă de cercetare a descoperit că secretul nu se află în climă, nici în dieta lor sau în stilul lor de viață. Explicația pentru sănătatea și longevitatea lor a fost de fapt apa. Apa de pe insulă era diferită de apa găsită în alte părți ale lumii. Insulele Tokunoshima și Okinawa au fost construite din recifele de corali scleractinia, care cresc în Marea Japoniei. Ploaia care cade pe insulele pătrunde în jos prin depozitele de corali este îmbogățită cu mineralele ionice, în cea mai mare parte calciu ionic, ceea ce face apa foarte alcalină și foarte sănătoasă. Această apă conține multe minerale esențiale care se găsesc natural în corpul uman. În plus are un Ph alcalin de 8.6.

Dacă apa nu este de calitate, ea nu hidratează corect corpul oricât de multă am bea.
Oamenii de știință au descoperit că o cantitate mică din aceste nisipuri speciale de corali, adăugate la aproape orice lichid îl aduce la un echilibru adecvat al Ph-ului.
Peste 4 milioane de japonezi folosesc zilnic calciu de corali, iar informația s-a răspândit rapid în Europa și în întreaga lume. Experții prezic chiar că peste 10 milioane de oameni vor folosi pliculețele de coral până în anul 2020!
CORAL CLUB furnizează acest praf de coral în produsul Coral Mine. Practic este un filtru de buzunar. Se poate pune în apa de la robinet pe care o transformă în apă vie, devenind astfel o apă care hidratează celulele corpului.

Folosirea zilnică a unei astfel de ape cu calciu coralier (apă vie) favorizează:
– atingerea unei valori optime a pH-ului din sânge;
– scăderea riscului de îmbolnăvire a sistemului cardiovascular și digestiv;
– prevenirea dezvoltării artritelor, creșterea elasticității mușchilor și a articulațiilor, refacerea structurii țesutului osos și cartilaginos;
– îmbunătățește fluxul sanguin la nivelul sistemului nervos central, normalizează tensiunea arterială și valoarea glicemiei;
– saturația sângelui cu oxigen;
– funcția renală și aparatul digestiv.

Pentru hidratare se poate folosi pachetul HydraMax care conține pe lângă pliculețele Coral Mine și produsele H-500 împreună cu HydraCel.
Pe lângă produsul Coral Mine firma a dezvoltat și alte produse bazate pe tehnologia nanoclusterilor. Sunt produse realizate pe baza celor mai noi tehnologii. Tehnologia și natura își dau mâna în aceste produse pentru că absorbția lor în organism, în celule, să fie în procent de 100%.
Produsele CORAL se bazează pe 3 piloni: calitate, siguranță, atractivitate. Produsele respectă standardele internaționale ISO, GMP, HACCP și se fabrică în 7 țări (SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Corea de Sud și Japonia).

De când am descoperit Coral Mine beau apă de la robinet în care pun la 1 litru și jumătate de apă un pliculeț Coral Mine. Corpul meu s-a transformat și mă simt mult mai bine decât înainte.
Am ales să investesc în sănătatea mea. Dacă vă interesează prețurile sunt cele de mai jos.
Coral Mine 30 pliculețe – 88.20 RON (1 luna)
Coral-Mine 10 pliculețe – 33.60 RON (10 zile)
HydraMax costă 289.80 RON, cu 8% mai puțin decât prețul produselor componente luate separat.

Prețurile de mai sus sunt pentru membrii CORAL CLUB.
Pentru că eu sunt membru CORAL CLUB, pentru a plăti mai puțin vă pot ajuta să deveniți și dvs. membru CORAL. Acest lucru nu vă obligă cu nimic. Dacă nu consumați produse timp de 3 luni se șterge contul de membru.
Alegeți sănătatea consumând apă vie!
Sau alege ce vrei tu – doar fii conștient de consecințe.

 

Lasă un răspuns

Adresa de Email nu va fi publicată.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>