Drumul cel bun din punct de vedere spiritual

drumul spiritual

„Cum știu că sunt pe drumul cel bun din punct de vedere spiritual? Am fost la multe cursuri, parcă am găsit ce îmi place.”

-Este foarte simplu – din atitudinea ta, stare, modul în care privești, intenții și interese, gânduri, practică, acțiuni, reacții, trăiri.
-Ești pe drumul tău dacă îți simți sufletul ușor chiar și când apar dificultăți și provocări, starea ta de bază este cea de pace, de conexiune, de comuniune, de împlinire.

-Păstrezi smerenia, nu este nevoie să mai dovedești nimic, nu te consideri cu nimic superior, știi că fiecare are drumul său și ai capacitatea de a privi cu compasiune și înțelegere luptele ori zbaterile celorlalte ființe.
-Onorezi creația, de aceea nu rănești pe nimeni cu vorba, gândul ori fapta, implicit te îngrijești de sufletul, mintea și toate corpurile tale.
-Îți știi granițele și ți le aperi
-Îți recunoști calitățile și munca, continuându-ți evoluția cu disciplină și integritate.
-Ești pe un drum autentic când devii din ce în ce constient de tine și de tot, fără negare și povești cu fluturași , când ai instrumente pentru cât mai multe situații de zi cu zi.

Aaa, să îți spun ceva interesant: dacă simți nevoia să ai mai multi parteneri, să stai în plăceri trecătoare, să te agați de bani, cariera și oameni, să fii sexy în lume, dacă îți clădești fericirea pe nefericirea cuiva (aici intră simplul fapt de a zâmbi în colțul gurii când o persoană care te-a rănit ori pe care o displaci are parte de o provocare, simplul gând „să plătească că așa merită”, „lasă că o să vadă el/ea”), dacă în accepțiunea ta imaginea e mai importantă decât sufletul, căderea din pom este tare dureroasă… din experiența mea și a mii de oameni vorbesc…

Ce e de făcut? Sacralizarea fiecarei acțiuni, privire obiectivă, cu sinceritate maximă la intențiile tale și la spațiul tău interior, purificare, schimbare / transformare – îți spun ție și îmi spun și mie. Binecuvântări!!!
Tu ce spui?

#coachAdinaEne
#clarificări
#spiritualitate
#OmulFiințăComplexă

„Recent o pacientă mi-a spus că mamei sale, în vârstă de optzeci de ani, i s-a descoperit o tumoare canceroasă. Tumoarea continuă să se dezvolte fără a răspunde la nici un tratament. După ce bătrânica mi-a citit cărţile şi şi-a revizuit viaţa, tumoarea a încetat să mai crească, dar nu s-a resorbit. Femeia întreabă care e cauza?

— Conştiinţa noastră e alcătuită din mai multe straturi,
i-am explicat, – atunci când se schimba caracterul şi viziunea noastră asupra lumii încep modificările primului strat al conştiinţei.
Dacă modificările decurg în mod stabil şi omul se dezice de tot ce-i este drag în favoarea iubirii pentru Dumnezeu atunci începe curățarea celui de-al doilea strat. Să zicem că primele două straturi suntem noi şi copiii noştri, până la cel de-al patrulea strat sunt nepoţii, până la cel de-al şaptlea – strănepoţii. Şi fiecare strat are o inerţie a lui şi e necesar un anumit timp pentru a-ţi purifica în profunzime sufletul. Tot ceea ce simţeau tatăl şi mama noastră, bunicii şi bunicile noastre este o parte a sentimentelor noastre de acum, din această secundă, adică schimbându-ne noi schimbăm şi karma
vieţilor anterioare şi pe cea a părinţilor. Şi asta încă nu e tot. Noi trăim de asemenea şi prin sentimentele copiilor noştri şi a viitorilor nepoţi şi strănepoţi. Eu le-am explicat asta de multe ori pacienţilor:
_ Dumneavoastră nu mai vreţi să trăiţi, aţi pierdut gustul şi sensul vieţii, dar acestea nu sunt emoţiile dumneavoastră ci ale copilului dumneavoastră. Toate aceste emoţii se găsesc acum în subconştientul său şi-i pot provoca moartea. Iată de ce o parte considerabilă a acestor emoţii se întorc la dumneavoastră. În adolescenţă i-aţi transmis aceste emoţii, ele s-au amplificat în el şi acum se reîntorc la dumneavoastră. Aşa că schimbaţi-vă nu numai în prezent, ci şi în trecut.
Tumoarea nu s-a resorbit fiindcă la mama dumneavoastră programul de agresiune faţă de iubire a pătruns până la nivelul strănepoţilor din cauza atitudinii incorecte faţă de lume. Ea trebuie să continue să lucreze asupra sa pentru ca schimbările să fie cât mai importante, şi bineînţeles trebuie să se roage pentru urmaşii ei.

SN Lazarev – Cartea Răspunsuri la întrebări”

Eu în acest moment al vieții mele lucrez pe integritate și se pare că e de curățat – eu și fiicele mele am răcit. De ajutor mult: apa vie alcalină, argintul coloidal, aurul coloidal, chlorella, conștientizările si alchimia interioare. Nemaivorbind de Dumnezeu (în tot și toate), rugăciune, meditație în natură, practică recunoștinței.

Lasă un răspuns

Adresa de Email nu va fi publicată.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>