Schimbările si ce se întâmplă dacă nu le faci?

Schimbare

Când nu ești mulțumit de vreun aspect al vieții tale, dacă te-ai săturat să te doară sufletul sau o parte a corpului fizic, e momentul să faci o schimbare.

În Universul în care trăim singura constantă e schimbarea. Oricât ne-am împotrivi, lucrurile se rearanjază, anotimpurile se succed, anii trec, nici o zi nu va mai semăna identic cu altă zi.

Poate schimbarea te sperie sau poate te incită. Pe majoritatea oamenilor îi sperie. Ca în orice, echilibrul și înțelepciunea sunt chei ale succesului. În opoziție, se află extremele – reticența totală în fața schimbării, de partea cealaltă inconstanța – schimbarea schimbării schimbate. 🙂

Schimbare înseamnă ieșire din zona de confort. Ca să te obișnuiești cu schimbările și să te bucuri de ele, te poți juca de-a provocarea zilnic. Adică te întrebi în fiecare dimineață la trezire: ce pot face diferit astăzi? Ce pot adăuga vieții mele? Ce pot fi și face eu astăzi ca să devin fericit / liniștit / … imediat?

Astfel că poți alege o combinație specială de haine, o nouă coafură, schimbi locul biroului ca să ai o priveliște mai largă, o iei pe un alt drum. În creierul tău se vor forma noi rețele neuronale, perspectivele de a privi situațiile se vor lărgi, realitatea va deveni mai cuprinzătoare – vei începe să observi ce până acum îți scăpa, vor apărea mai multe posibilități și oportunități. Starea interioară se va transforma în prezenta, curiozitate în fața vieții, bucurie, deschidere, renunțarea la judecată și asteptări.

Viața înseamnă îmbrățișarea schimbării. Vrei să te simți plin de viață? Suuuper, atunci spor la schimbări!

Fie că iubești schimbările, fie că le urăști, ele oricum există și apar. Dacă te încăpățânezi să te opui, e posibil să pierzi ceea ce ai dobândit deja – job, partener, etc, plus se consumă multă energie, apar frica, stagnarea, reticența, care nu sunt decât îngrădiri.

Ce alegi: schimbare cu bucurie, schimbare cu forța, stagnare și energie epuizată, energie multă cu iubire, direcția trecut sau prezent cu perspective mai frumoase, mai luminoase pe termen scurt și lung?

Atunci când hotărâm ca un lucru e suficient de bun pentru noi uităm să mai creștem; să mai investim, iar peste o vreme nu o să ne mai placă. Și cum ar fi în loc să tragem concluzii și să stăm în puncte de vedere fixe, să ne deschidem , să ne dezvoltăm, să evoluăm, să îmbrățișăm “neașteptatul”?

Cum ar fi să ne dăm voie să visăm măreț și să facem pași de acțiune în acea direcție? Cum ar fi să ne poziționăm de partea noastră?

Cum ar fi să ne amintim că știm foarte bine cine suntem?

Ca să apară ceva nou și minunat în realitatea noastră e necesar să gândim într-un mod diferit și să facem ceva ce nu am mai făcut!

Te îmbrățișez cu iubire din spațiul cel mai pur.

Lasă un răspuns

Adresa de Email nu va fi publicată.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>