Cum să ai viața pe care ți-o dorești

viața

Vrei să fii stăpânul vieții tale? Este acum momentul pentru tine?

Vrei să ai parte de sănătate sau de boală?

De conflicte sau de armonie?

Vrei să simți pace și compasiune sau să judeci și să critici?

În interiorul fiecăruia dintre noi se află doi indivizi complet diferiți. Amândoi sunt inteligenți, unul este conștient și celălalt inconștient. Partea conștientă este asociată cu starea de veghe și cu forța psihică voința. Voința stă la baza inițierii și continuării acțiunilor noastre, iar focusarea este cea care determină finalitatea lor.

Atunci când îți dorești ceva acționezi în acea direcție sau îți consumi energia în alte sensuri, adică …te autosabotezi?

Ființa inconștientă este mai greu de identificat întrucât se află în zonele subconștientului la care rațiunea are acces doar prin analiză și observare. Subconștientul este partea care guvernează corpul fizic, inclusiv fucționarea organelor și a celulelor, și corpul psihic. Facultatea psihică asociată este de data aceasta imaginația.

Suntem conștienți în proporție de câteva procente, subconștientul având o pondere cu mult peste 90%. Cu cât ieșim de pe pilot automat, cu cât ne auto-observăm, cu cât lucrăm cu Sine direct sau fiind susținuți de un specialist – terapeut, coach, psiholog, psihanalist, ne luăm puterea înapoi și ne creem viața din ce în ce mai conștient.

Atunci când deții programe sau rescrii programe – sugestii și imagini mentale – care îți susțin sănătatea, forțele uriașe ale subconștientului se mobilizează în direcția vindecării sau a menținerii sănătății și vitalității. În schimb trăind cu spaima de moarte sau de boală, vei contribui la apariția îmbolnăvirii. “CINE SE TEME DE BOALĂ O VA ATRAGE”

“ESTE BOGAT NUMAI CINE SE CREDE BOGAT, CEL CARE SE CREDE SĂRAC ESTE ÎNTR-ADEVAR SĂRAC”.

Supremația imaginației asupra voinței explică de ce ne trezim adeseori în stări sau situații diametral opuse celor pe care și le dorește voința noastră.

Controlul imaginației și comunicarea directă cu subconștientul sunt procese ce necesită metoda pentru a se manifestă eficient și benefic. Obținerea autocontrolului reprezintă încununarea muncii prin practică regulatp, perseverență, claritate, conștiință, alegeri înțelepte, investiție de timp, energie și bani în propria persoană.

Cum ar fi să trezești potențialitățile infinite dinăuntrul tău? Cum ar fi să înțelegi și să știi că “NOI NE CREEM SINGURI DESTINUL, CARE NU ARE NIMIC DE A FACE CU SOARTA OARBĂ?” Cum ar fi să îți atingi visurile aducându-le în realitatea de zi cu zi? Cum ar fi să știi că viața ta este în mâinile tale?

Dacă ai certitudinea că vei obține ceea ce îți dorești, vei obține cu siguranță acest lucru în măsura în care dorința ta este rezonabilă – atenție la etică și la legile Universului.

Cum ar fi să trezești credința în tine și în viață?

Îți ofer cu drag o tehnică foarte simplă și extrem de eficientă în a-ți îmbunătăți starea și viața:

Găsește un moment și un loc în care știi că nu vei fi deranjat în urmatoarea perioadă. Așează-te într-un scaun sau fotoliu confortabil și închide ochii. Înspiră și expriră profund și conștient. Eliberează toate gândurile, lasă-le să plece. Repetă-ți de minim 30 de ori ca și cum ai integra fiecare cuvânt în toate celulele: CU FIECARE ZI CARE TRECE MĂ SIMT DIN CE ÎN CE MAI BINE, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. Rămâi în acea stare plăcută, de relaxare, de bine cât mai mult timp. Deschide ochii când te simți pregătit, îți poți relua activitățile obișnuite păstrând această stare productivă.

Cuvintele autosugestiei e indicat să fie rostite într-o maniera simplă, fără a depune nici cel mai mic efort, în mod mecanic. În acest fel ele vor pătrunde mult mai ușor în subconștient, care va acționa imediat pentru a le transpune în realitate. Această metodă o poți aplica de-a lungul întregii tale vieți, fiind deopotrivă preventivă și curativă.

Practica autosugestiei nu înlocuiește tratamentul medical, dar reprezintă un ajutor neprețuit pentru orice persoană inclusiv pentru cei bolnavi. Doctorii deschiși vor observa și ei schimbarea și se vor bucura, putând implementa aceste afirmații pentru sine și restul pacienților, mai ales că nu există nici un efect advers. O dată programul scris în subconștient, vindecarea, ameliorarea și îmbunătățirile urmează rapid. Cei pentru care nu funcționeaza sunt: persoanele cu incapacitatea psihică de înțelegere, cei ce refuză să asculte sau să folosească sugestionarea ori autosugestionarea și cei ce renunță. Pentru toți ceilalți, rezultatele sunt minunate și devin palpabile adesea mai curând decât credeau.

Pentru schimbări profunde te aștept să lucrăm împreună. Sunt aici pentru a te susține și ghida în călătoria grandioasă numită viața, spre a ieși din programele de durere, suferință, supraviețuire și greutate și a intra pe drumul bucuriei, împlinirii, sănătății, succesului, păcii, relațiilor fericite.

Everybody needs a coach. Here I am. Totul devine mai simplu și mai ușor atunci când lucrezi cu un specialist. Sesiuni individuale, de cuplu, grup, familie. Adulți, copii, adolescenți. Telefonic, față în față sau pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa de Email nu va fi publicată.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>